Xevi

En Xevi s’inicia en la música, amb set anys, al conservatori Isaac Albéniz de Girona, on fa estudis de piano, cant, coral i harmonia i a partir d’aleshores no s’ha deslligat mai del món de la música, enllaçant una feina rere l’altre.

Xevi_1Amb només tretze anys comença a pujar als escenaris amb una coral i als setze entra a formar part d’un grup de folklore. L’any 1990 comença en el món de les orquestres com a teclista i veu solista.

Després de passar per diverses formacions, l’any 1998 s’incorpora en qualitat de soci propietari a l’orquestra espectacle “Secuencia Show” (Madrid), com a veu solista, pianista i actor còmic i realitza paròdies i gags humorístics, compaginant aquesta activitat amb presentacions i actuacions en solitari, tant en el rol d’humorista com en el rol de cantant solista, a un gran nombre de sales, festes majors, complexos turístics i hotels.

El 2008 entra en una nova etapa on vol explotar la seva faceta com a actor i enllaça els musicals “voces mágicas Disney”, “Canciones inolvidables de Broadway” i “Magical”, compaginant-los amb la seva vessant d’actor de doblatge. (Feina que encara desenvolupa)

L’any 2009 comença la seva trajectòria com a professor de cant, repertori, interpretació i escenografia, en diverses acadèmies i escoles municipals, i s’incorpora com a veu principal i “soulman” a la “Orquesta Pensilvania”, de Salamanca, on també fa de showman, segona guitarra i pianista.

El 2013 torna a Catalunya i des de llavors forma part del “Grup Sifasol”.

A més de les orquestres:
Ha format part d’un conjunt de folklore alemany com a cantant i guitarrista.
Ha estat director i veu solista de cors gòspel i cors parroquials on també ha fet de pianista.
Ha sigut l’arreglista i director musical de bandas sonoras de curtmetratges.
Va ser el guanyador del primer premi del concurs “Voces de Madrid Sur” l’any 2000.

Com a cantant, a més de la seva formació clàssica:
Està format en Voice Craft, Speech level singing, tècnica vocal moderna, interpretació aplicada al cant i tècnica vocal per a teatre musical.