Ignasi

La seva trajectòria professional comença a l’Orquestra “Gran Palace”, al costat de Juan Mena, a la Sala de Festes Època (Barcelona, any 98).

Ignasi 1Posteriorment marxa a Madrid durant un temps per fer diverses temporades amb les orquestres “Eclipse” i “La Clave Show”.

L’any 2002 atura l’activitat a les orquestres per paternitat i durant uns anys compagina el negoci familiar amb el grup de rock “Sr. Nilson”.

El 2011 viatja a Bolívia a treballar de mestre de cant, allí s’introdueix en el món del Jazz amb la “Big Band Nacional” i el quartet liderat per ell mateix, “Let’s Swing”, on es consolida com a crooner.

L’any 2014, ja de tornada a Catalunya, reprèn l’activitat a les orquestres de ball amb “La Nova Saturno”, preàmbul de les tres temporades que va estar com a solista a la “Gran Orquestra Internacional Costa Brava”, sota la direcció de Jesús Tarrida.

Deixa l’orquestra per formar el quintet “Catal’Jazz”, activitat que compagina cantant al capdavant de l’orquestra Junior’s i després d’un any decideix fer un gir i abordar el terreny de les sales de festes, conjuntament amb en Xevi Gironès, amb el Grup Sifasol.